Чорноплідна горобина 100 грамів, (Аронія чорноплідна)


35 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 9

Висушені ягоди Аронії чорноплідної (чорна горобина)
У нас ви можете купити ягоди чорноплідної горобини в пачках по 100 грамів.
Свіжі плоди використовують як вітамінний засіб і у разі гіпертонічної хвороби I і II стадій. Сік сприяє зміцненню стінок кровоносних судин. У листі містяться речовини, що покращують роботу печінки, утворення та відтік жовчі.
Хімічний склад плодів чорнинплодної горобини
Плоди містять до 10% цукрів (у основному глюкозу та фруктозу) і циклічний спирт сорбіт, солодкий на смак і здатний замінити цукор для хворих на діабет; багаті вітаміном P (у середньому 2000 мг%, є повідомлення навіть про 6 500 мг%). З інших вітамінів в аронії є каротин (провітамін вітаміну А), вітаміни С (до 100 мг%), Е, РР, а також вітаміни групи В. Сумарний вміст антоціанових пігментів у зрілих плодах сягає до 6,4%. Аронія вирізняється великим набором мікроелементів — у ній є бор, фтор, йодисті сполуки (6-10 мкг на 100 г свіжих плодів), залізо, мідь, марганець, молібден. Загальна кислотність плодів у перерахунку на яблучну кислоту не перевищує 1,3%. Вони містять також пектинові та дубильні речовини, що надають їм терпкості, і глікозид амигдаліну.
Застосування ягід аронії чорноплідної
Чай аронії: 6 столових ложок листя залити 1 літром окропу, настояти пів години. Приймати по 1 склянці тричі на день. Такий чай сприяє зниженню тиску, підвищенню згортання крові. Відвар аронії: для приготування відвару здатного зміцнити імунну систему, надати сили та активізувати енергію необхідно взяти 20 г сухих плодів, залити їх 200 мл окропу, варити на повільному вогні 10 хвилин. Настояти 20 хвилин, процідити, віджати. Приймати 3-4 рази на день по 0,5 склянки.
Настій аронії: 2-4 столові ложки сушених плодів настоюють у термосі з 2 склянками окропу. Наступного дня настій приймають у 3 приймання за 20-40 хвилин до їди. Також лікувальними властивостями має кора. Відвар кори аронії: 5 столових ложок (з гіркою) подрібненої кори залити 0.5 літрами води, варити 10 хвилин, остудити, віджати та вживати як протисклеротичний засіб, ефективний у разі атеросклерозу судин.
Чорноплідну аронію вживають у разі геморагічного синдрому, вітамін Р має вазопротективну дію. Корисні ягоди під час уражень променевою хворобою, авітамінозами, для відновлення після важких захворювань або операцій. Ендокринологи радять застосовувати ягоди у разі порушень роботи щитоподібної залози. Неймовірно дієва аронія для лікування та профілактики серцево-судинних захворювань, як-от атеросклероз і гіпертонія. Вона надає зміцнювальну дію на судини, позбавляє безсоння, нормалізує обмінні процеси й імунну систему. Корисна рослина сприяє виведенню з організму радіоактивних речовин.
Допоможе у разі різних кровотеч, капілярних токсинів. Гастрити зі зниженою кислотністю, захворювання нирок, корінь, сипний тиф, скартина можуть протікати без ускладнень, якщо в раціон ввести вживання чудодійних ягід. Маючи великий вміст вітамінів, вона може допомогти під час лікування моокнучих екзем та інших шкірних захворювань. Застосування народних засобів підвищує захисні сили організму, збуджує апетит, має жовчогінну дію. Рекомендується приймання ягід у разі розумової втоми.
Настій сухих ягід: 2-4 столові ложки заливають 2 склянками окропу, настоюють у термосі, п'ють тричі по 1/2 склянки за 30 хв до їди.
Настоювання Рецепт No1: 100 г ягід, 100 листиків вишні, 1,5 л води з'єднати та кип'ятити на повільному вогні 15 хвилин, процідити, додати цукор 1,3 ст. і 700 мл горілки. Настояти. Рецепт No 2: проварити 1-2 ст. л. сухих ягід у 2 склянках окропу на слабкому вогні 10 хвилин і настояти 5-6 годин. Пити тричі на день із медом. Вживання ягід у свіжому вигляді ефективніше. Рецепт No 1: вживати по 100 г плодів упродовж 2-6 тижнів тричі на день за пів години до їди. Додатково пити настій горобини, добре для профілактики атеросклерозу. Рецепт No 2: вживати 2-3 рази на день 100 г протертих ягід із розрахунку 1 кг ягід на 700 г цукру. Корисно у разі зоби та склерозу. Рецепт No 3: з'їдати 2-3 рази на день 250 г свіжих плодів разом із чорною смородиною, відваром шипшини або дражевої кислоти під час астації, малокровії та гіповітамінозу.
Щоб купити ягоди чорноплідної горобини, натискайте на кнопку купити, оформляйте форму для замовлення, сподівайтеся дзвінка менеджера.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | |
Вага | 100 г |
- Ціна: 35 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: герметичне паковання з харчового поліпропілену