Лапачо (кора мурашиного дерева) 100 грамів
Лапачо — кора мурашиного дерева
Хлорофітум пропонує вам купити лапачо в пакованнях по 100 грамів. Лапачо — це етнічний напій, який традиційно готується з кори мурашиного дерева, яке росте в Мексиці, Аргентині та Перу.
Лапачо не містить кофеїну, його можна вживати будь-коли.
Лапачо стимулює ріст еритроцитів у такий спосіб підвищує гемоглобін і насичує кров киснем.
Склад Лапачо:
кальцій; | хінони; | ||
калій; | залізо; | ||
мідь; | карносіл. |
Застосування Лапачо
Лапачо має виражену протипухлинну, протизапальну та противірусну дію. Лапачо стимулює роботу органів травлення, сприяє загоєнню виразок у шлунку, надає легкості та знімає запалення в шлунку. Має легкий ефект, що анестезує.
Лапачо застосовують у разі:
- кишкові захворювання;
- артрит;
- рак;
- діабет;
- гострі бронхолегкові захворювання;
- підвищений тиск;
- серцева недостатність;
- гастрит;
- виразка шлунка;
- застудні захворювання.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Перу |
- Ціна: 85 ₴/упаковка
- Можливості поставок: 100 упаковка/день
- Спосіб упаковки: герметичний пакет під запайку